Wat is een energetische behandeling?

De energetische behandeling is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Meestal maak ik gebruik van zachte, bewegingen met de handen of vingertoppen. Door middel van deze bewegingen breng ik energie over. De punten die op de meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd. Tijdens de energetische massage word je eigenlijk uitgenodigd om te voelen wat er nu met je aan de hand is. Door je aandacht naar binnen te richten en te voelen, kun je beter beseffen wat er is.
 
Een energetische massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als moeheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen. Door de massages worden je blokkades weggenomen en zal de energie weer beter door je lichaam stromen.
Gedurende een energetische behandeling kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces. Je lichaam en geest komen in evenwicht, je emoties worden tot rust gebracht en je komt in contact met jezelf in je eigen energetisch centrum!

Hierbij maak ik onder andere gebruik van:

  • Chakra massage
  • Zonnevlecht massage
  • Aura massage
  • Polariteit massage
  • Metamorfose massage
  • Energetische been en hand/arm massage