WELKOM

Deze praktijk bevindt zich in ’t hart van de Kempen, in een bosrijke omgeving.

Een praktijk in een ontspannen sfeer waar Oost en West samen komen.

Dit door de Traditionele Chinese geneeswijze te integreren in de Westerse reflexologie.

De Oosterse behandeling gaat uit van de verstoorde balans van het lichaam.

Het Westen kent een wetenschappelijke medische benadering.

Oost en West vullen elkaar mooi aan vanuit een holistische visie, een visie waar ik voor sta!

 

DIENSTEN

TUINA THERAPIE

TuiNa is een zeer effectieve massage- en manipulatiemethode en maakt gebruik van dezelfde principes als acupunctuur. Het is één van de pijlers waarop de Traditionele Chinese geneeskunde is gebouwd.

Niet alleen de spieren worden behandeld, maar ook het meridiaansysteem wordt gestimuleerd. Hierdoor worden de energie- en bloeddoorstroming in balans gebracht en worden blokkades opgeheven.

Blokkades in dit systeem veroorzaken volgens de TCM emotionele en fysieke klachten. Buiten de massages/manipulatie worden ook andere aanvullende technieken toegepast, zoals Cupping, Moxa en Guasha. Door TuiNa Therapie komen lichaam en geest in balans, verminderen en verdwijnen klachten en wordt gezondheid bevorderd!

Yin en Yang komen weer in evenwicht, het doel van TuiNa!

VOETREFLEXOLOGIE PLUS TCM

Voetreflexologie, ook wel Reflexzonetherapie genoemd, is een natuurlijke, veilige en aangename therapievorm die wordt toegepast bij diverse klachten, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht of het symptoom, maar naar de totale mens.

Door de Traditionele Chinese geneeswijze te integreren worden naast de reflexzones ook de meridianen en de acupunctuurpunten gestimuleerd. Deze bevinden zich over het gehele lichaam en worden mee behandeld bij een Voetreflex Plus behandeling.

Verlangt u naar een vitaliserende ontspanning of een manier om nieuwe energie op te bouwen? Of ondervindt u lichamelijke klachten die ontstaan zijn door stress of een overbelasting van bepaalde lichaamsdelen? Voetreflexologie geeft uw lichaam en geest de kans om weer in balans te komen.

Ook als u geen klachten heeft kan voetreflexologie prefentief veel voor u betekenen. Het ontspant het lichaam en de geest en zorgt voor verhoging van vitaliteit en gezondheid!

YOGA & PILATES TRAININGEN

TuiNa is een zeer effectieve massage en manipulatie methode en maakt gebruik van dezelfde principes als de acupunctuur en een van de pijlers waarop de Traditionele Chinese geneeskunde is gebouwd.

Niet alleen de spieren worden behandeld, ook het meridiaan systeem wordt gestimuleerd waardoor de energie en bloed doorstroming in balans wordt gebracht en blokkades opgeheven worden.

Blokkades in dit systeem veroorzaken volgens de TCM emotionele en fysieke klachten. Buiten de massages/manipulatie worden ook andere aanvullende technieken toegepast als Cupping, Moxa en Guasha. Door TuiNa Therapie komen lichaam en geest in balans, verminderen en verdwijnen klachten en wordt gezondheid bevorderd!

Yin en Yang komen weer in evenwicht, het doel van TuiNa!

 

SANDRA GOOS

Deze praktijk bevindt zich in ’t hart van de Kempen, in een bosrijke omgeving.

Een praktijk in een ontspannen sfeer waar oost en west samen komen.

Dit door de Traditionele Chinese geneeswijze te integreren in de westerse reflexologie.

De oosterse behandeling gaat uit van de verstoorde balans van het lichaam.

Het westen kent een wetenschappelijke medische benadering.

Oost en West vullen elkaar mooi aan vanuit een holistische visie, een visie waar ik voor sta!

_mg_3950_edited.jpg
 

TARIEVEN

INTAKE

Deze eerste behandeling bestaat uit een kort intakegesprek en ontspanningsmassage.

± 1¼ uur

 

€55,00

BEHANDELING

De vervolgbehandelingen zijn inclusief voetbadje met heerlijke kruiden en na afloop een kruidenthee.

± 1¼ uur

 

€55,00

PRIVÉ TRAININGEN

De vervolgbehandelingen zijn inclusief voetbadje met heerlijke kruiden en na afloop een kruidenthee.

± 1¼ uur

 

€55,00

Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijzing nodig van je arts of specialist. Ik stel het echter wel op prijs wanneer je je arts op de hoogte brengt van mijn behandelingen.

 

Ik heb ervoor gekozen om me niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging, omdat de kosten dan te hoog worden en de cliënt daar uiteindelijk aan mee moet betalen. Mijn ervaring is dat de behandeling vaak niet vergoed wordt.

Alle betalingen dienen contant te geschieden (een pinapparaat is niet aanwezig). 

 

Bij afspraken die niet tijdig worden afgemeld (binnen 24 uur) ben ik genoodzaakt de helft van de behandelkosten in rekening te brengen.

 

CONTACT

Wilt u een afspraak maken of gewoon meer informatie?

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Fit Factory Eersel

Dreef 31
5521 GN Eersel

06 15 509 707
info@sandragoos.com

Bedankt voor je bericht!